Cel mai recent tur virtual realizat – Aristocrat Events Hall o locație pentru oameni eleganți

Unul din cele mai recente proiecte ale noastre a fost realizarea unui tur virtual pentru Aristocrat Events Hall , una din cele mai selecte locații pentru organizare evenimente private, pregatire petreceri corporate si organizare evenimente speciale.

Am găsit la Aristocrat Events Hall o echipă profesionistă care ne-a ajutat să realizăm un proiect de realitate virtuală cu ajutorul Google Street View.

De ce am ales să realizăm un tur virtual al Aristocrat Events Hall?

Pentru că este un spatiu multi-functional, situat la intrarea celebrei zone rezidentiale din Bucuresti, in Pipera, un loc prietenos, conceput special pentru reusita oricarui tip de eveniment. Cinci saloane nunta perfect adaptabile oricarui tip de ceremonie sau festivitate, ballroom-uri spatioase, pachete optionale si consultanta de specialitate oferita pe tot parcursul desfasurarii evenimentului.

Ce se poate organiza la Aristocrat Events Hall?

Petreceri, evenimente private si organizare nunta, organizare botez, pregatire petreceri aniversare sau pregatire petreceri corporate, organizare conferinte, seminarii, pregatire lansari de produse, evenimente mondene, expozitii, targuri, concerte live, degustari de vinuri, totul poate fi organizat din timp si cu succes in cele mai mici detalii.

Stabileste un reper pentru evenimentele de referinta din viata ta sau a companiei din care faci parte, impune-ti propriul standard. Iti oferim solutia pentru locatie nunta sau orice tip de eveniment, spatiul perfect unde beneficiezi de serviciile dedicate ale unei echipe de profesionisti experimentati.

Vezi mai jos turul virtual pe care l-am realizat în această superbă locație:

 

Leave a Comment