Colaborare de succes între BrandvertisingMedia și Brady Skoda-Auto

Unul din cele mai recente proiecte realizate de echipa noastră a fost realizarea unui tur virtual pentru Brady Skoda-Auto. O experiență extrem de interesantă și mai ales o provocare de a reuși să surprindem cât mai bine excelenta prezentare a firmei și a serviciilor și produselor oferite.

Cine este Brady Skoda-Auto?

Brady Auto Center, dealer Skoda si Das WeltAuto, service Skoda si Volkswagen din Bucuresti, cu o experienta de peste 20 ani in domeniul auto, ofera produse si servicii auto integrate – vanzari autoturisme Skoda noi, masini de ocazie, buy-back, drive-test, service auto grup VW, piese si accesorii originale, inchirieri auto, finantare si asigurare, tractari auto non-stop, management de flote – sustinute de oferte speciale adaptate cerintelor clientilor sai.

Care este viziunea firmei?

Pe termen mediu si lung, Brady urmareste cresterea cotei de piata in reteaua de dealeri autorizati Škoda si Weltauto din Romania precum si asigurarea unor servicii de calitate de reparatii si intretinere a autoturismelor din grupul VW, prin preocuparea continua pentru clienti si nevoile acestora.

Vezi mai jos turul virtual realizat de Brandvertising Media la sediul de pe Bd. Iuliu Maniu 291, București al Brady Skoda-Auto.

Leave a Comment