Cine Suntem ?

Brandvertising Media este înființată pentru un scop bine definit: facem accesibile toate formele de comunicare digitală la un preț corect. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă construiți imaginea afacerii dumneavoastră în mediul online și offline.
Tururile virtuale Google Street View sunt unul din cele mai importante elemente ale  muncii noastre. Datorită feedback-ului primit de la primii noștri clienți, am decis să ne implicăm total în acest tip de activitate , oferind soluții personalizate pentru orice tip de brand sau afacere. Tocmai de aceasta am aplicat la programul oferit de gigantul IT și suntem printre cei certificați de Google în România pentru Google Street View.

Soluțiile există, trebuie doar să știi să le cauți

În spatele oricărui brand sau al oricărei firme stau oamenii care își pun inteligența și creativitatea la lucru pentru ca afacerea lor să aibă succes. Și în spatele firmei noastre stau o mână de oameni care sunt capabili să înțeleagă și să transforme o idee bună în potențială afacere de succes. Așa că nu-ți spunem că suntem cei mai buni, cei mai frumoși sau cei mai de succes de pe piață. Chiar dacă avem prețuri excelente nu-ți garantăm nici măcar că avem produsele cele mai ieftine. Pentru noi vorbesc doar rezultatele și parteneriatele de succes care s-au închegat cu cei cu care am colaborat până acum. Restul este doar advertising!

Testimoniale