Tur virtual 360 realizat la The Grill, pentru Dani Otil

Înainte de Dragobete am avut o colaborare cu Dani Oțil, pentru a realiza un Proiect de Realitate Virtuală de tip Google Street View  pentru restaurantul pe care acesta îl deține în București. Este vorba de The Grill, restaurant situat pe strada  Str. Aron Cotrus, nr. 20, o locație care surprinde în mod plăcut  atât prin prezentare cât și prin calitatea serviciilor oferite.

A fost o plăcere să lucrăm cu Dani și cu echipa lui pentru realizarea acestui  Tur virtual 360 de tip Google Street View  pentru The Grill și vă invităm să vedeți cum arată  restaurantul mai jos. Și de ce nu, să-l vizitați și să încercați câteva din surprizele culinare oferite de acesta. Noi am încercat să vă spunem cu siguranță că merită.

Așa că pentru cei care încă nu știați, vă spunem că Dani Otil nu este doar un celebru om de televiziune ci și un antreprenor de succes care a reușit să pună pe picioare unul din cele mai bune restaurant din București.

Vezi turul virtual de la The Grill:

De ce Google Street View Trusted  cu Brandvertising Media?

Google merge dincolo de Street View și initiaza un nou proiect „Google Street View Trusted” si in Romania, pentru a expune interiorul afacerii dumneavoastra lumii intregi prin intermediul unui tur de realitate virtuala propagata in comunitatea Google, dar in special folosindu-se de Google Maps, serviciu din ce in ce mai folosit pentru cautari locale in zilele noastre. Google Street View Trusted introduce tehnologia Street View in interiorul afacerii dumneavoastra și devine cel mai bun instrument de marketing și de difuzare on-line.
Pentru a obtine Street View Trusted trebuie doar ca o echipa de fotografi acreditati Google sa execute sesiunea foto 360° in interiorul afacerii dumneavoastra. Imaginile, impreuna cu alte meta-date colectate in momentul sesiunii, vor fi unite pentru a realiza turul de realitate virtuala 360°, astfel incat potentialii clienti, parteneri, sau poate chiar noi angajati, vor putea vizita locatia ca si cand ar fi efectiv acolo.

Leave a Comment