Tur Virtual 360 și afacerea ta introdusă pe Google. Google Street View

Pentru că promovarea pe internet a devenit vitală pentru orice afacere care vrea să aibă succes v-am pregătit o scurtă descriere a ceea ce înseamnă de Google Street View  și realizarea de Tururi Virtuale 360 pentru o afacere.

Cu ce ajută realizarea unui Tur Virtual 360 și includerea locației afacerii în Google Street View :

 

  1. Afișarea locației dumneavoastră pe Google Maps. Fotograful certificat google are posibilitatea să vă creeze profil de google street viewși să vă introducă în profil pozele sau tururile virtuale pe care dumneavoastră le doriți afișate. Astfel aveți posibilitatea să vă fie afișate pe profilul de Google Street View doar elementele pe care le considerați potrivite și care vă scot afacerea în evidență. Implementarea în Google Street View a afacerii dumneavoastră vă va include automat în Google Search, Google+, Google AddressGoogle Hotel Finder și în motorul de căutare vocal OK Google.
  2. Poziționarea afacerii dumneavoastră în primele pagini pentru căutarea pe google. De ce putem face acest lucru? Pentru că google afișează în primele rezultate paginile considerate de încredere și noi suntem certificați de google, deci de încredere.
  3. Tururi virtuale 360 certificate de google care pot fi uploadate pe siteul dumneavoastră cu trimitere directă în google.
  4. Set de fotografii profesioniste care pot fi atașate deasemenea profilului dumneavoastră de Google Street View.

Așa că dacă vrei să ai o afacere care să fie prezentă pe google în topul căutărilor tot ce trebuie să faci este:

Analizezi ce fel de tur virtual îți dorești și vezi prețurile pe siteul nostru.

Ne contactezi și ceri oferta concretă în funcție de locația pe care vrei să o introduci pe Google Street View.

Cădem de acord asupra colaborării și venim la locație unde realizăm un set de fotografii/filmări care vor fi utilizate atât pentru conceperea turului virtual 360 cât și separat pentru creearea profilului tău de Google Business View

În maxim 7  zile lucrătoare ai turul virtual gata și îl poți verifica.

În maxim  21 de zile din momentul în care ne-ai contactat, vei avea creat profilul de Google Street View, vei avea încărcat turul virtual precum  și pozele iar clienții te vor găsi mult mai ușor.

Vrei să vezi cum funcționează? – vezi aici clienți care au ales serviciile noastre și exemple de tururi virtuale 360.

Așa că dacă ai o afacere a cărei locație vrei să fie cunoscută nu ezita să ne contactezi. Fie că e hotel, restaurant, club, clinică medicală, cofetărie, grădiniță, școală, florărie sau agenție de turism, salon de frumusețe. etc ai o șansă în plus să atragi mai mulți clienți.

Pentru că google este folosit de toată lumea și noi suntem printre primele  firme românești care are fotografi certificați de google special pentru acest lucru.

 

Leave a Comment