O lume întreagă într-o singură imagine

Ce este un tur virtual 360?

   Un tur virtual la 360°  oferă vizitatorului posibilitatea să exploreze interactiv locația prezentată, ca și cum s-ar afla acolo. Îți permite să vizualizezi în detalii, utilizând butoane de pe ecran. Puteți realiza o succesiune de panorame, care să înglobeze un mega-tur. Astfel, veți obține o interacțiune splendidă a locației dvs.

  Mai puteți adăuga informații suplimentare, ca exemplu, puncte de informare, imagini dinamice, obiecte video, sunete, sau alte tipuri de media făra nici un fel de limită.

Nu-ți imagina, fii acolo!

Experiență unică!

Tururile 360 realizate de noi adaugă o nouă dimensiune pentru afacerea și site-ul tău., oferind clienților o viziune interactivă în interiorul spațiului afacerii tale.
Tururile noatre virtuale personalizate sunt ideale atât pentru locuri interior si exterior, fără taxe anuale, fiecare tur este un instrument neprețuit ce oferă clienților interactivitate.

Cu HDR
Fără HDR
  1. Cu HDR
  2. Fără HDR
Exemplu imagine HDR

Lucrăm cu imagini HDR

Spre deosebire de ochii tăi, un aparat de fotografiat nu este capabil să distingă lumina puternică și cea slabă în același timp. HDR (High Dynamic Range) este un nou mod productiv de a gestiona această problemă. Este nevoie de mai multe fotografii din perspectivă similară, dar cu expuneri variabile.

Tehnica permite în primul să alegeți din imagini contrar expuse prezentate cu un grad diferit de lumină: exterior și interior. În al doilea rând, permite de a integra toate expunerile realizate într-o singură fotografie. Rezultatul final va reflecta toate detaliile importante ale obiectului.

Contactează-ne

Solicită aici o ofertă personalizată