Un nou partener pentru Google Street View – Melinda Instal

De curând am avut o colaborare cu una din cele mai puternice firme din România din domeniul instalațiilor și obiectelor sanitare. Ca orice firmă care se respectă și este în pas cu noile tehnologii și tehnici de marketing, Melinda Instal a decis să-și includă locațiile în Google Street View și a ales drept partener pentru a face acest lucru firma Brandvertising Media.

Periplul prin locațiile deținute de compania Melinda Instal ne-a demonstrat că în România se poate face performanță în domeniul de activitate al acestei companii. Transformările uimitoare a sediilor pe care le deține Melinda Instal au fost surprinse într-un tur virtual Google Street Views

Vă prezentăm mai jos rezultatul colaborării noastre cu Melinda Instal, precum și câteva informații relevante despre această companie: 

Melinda Impex Instal SA (în continuare Melinda Instal), înfiinţată la sfârşitul anului 2003, este un importator şi distribuitor naţional de materiale de instalaţii şi obiecte sanitare acţionând în toate localităţile importante din ţară, acoperind aproximativ 90% din teritoriul României.

Leave a Comment