Unde se pot caza studenții în București în această perioadă. O soluție care te inspiră!

De curând am fost chemați de un colaborator pentru a evalua posibilitatea încheierii unui parteneriat cu un campus studențesc privat din București. Recunoaștem, spre rușinea noastră nu știam foarte multe despre ce oportunități de cazare au studenții din București.
Tot ce auzisem era prin intermediul mass-media care, la începutul fiecărui an universitar, analiza și mai ales critica cu aplomb modul în care arată căminele studențești din București, numărul insuficient de locuri de cazare și condițiile oferite de cămine.
Ideea de campus privat nu era foarte clară pentru noi deoarece ne închipuiam un cămin pe care niște investitori l-au renovat și acum l-au scos pe piața pentru a suplini lipsa locurilor de cazare din București.
Când am ajuns prima oara în campusul ARCCA Vitan Village am înțeles că realitatea este foarte diferită față de ce ne-am închipuit. Un ditamai complexul studențesc, cu peste 1500 de locuri de cazare în care pregătirile pentru începutul anului universitar sunt pe ultima sută de metri.
Camere moderne, bine utilate, cu frigider și cuptor cu micorunde, baie proprie și mobilier nou nouț. Bucătării spațioase pe fiecare palier dotate cu tot ce este necesar pentru gătit, săli de lectură individuale și de grup, spălătorii și uscătorii, ba chiar și o terasă superbă pentru relaxare.

Dar nu cazarea în condiții occidentale ne-a surprins cu adevărat la ARCCA Vitan Village. Campusul studențesc este construit și gândit în așa fel încât cazarea este o parte din sistemul de integrare socială pe care îl oferă acest campus. Un imens grătar în aer liber, spații verzi, teren de fotbal, spații de jocuri sociale, băncuțe peste tot prin campus, săli de conferință,  toate acestea li se pregătesc studenților care se vor caza la ARCCA Vitan Village.
Și cel mai important aspect al facilităților gândite pentru studenți este ideea de proiecte și programe sociale și de educație informală care vor fi oferite acestora de către echipa de management a campusului. Practic studentul nu va sta într-o cameră de cămin excelent utilată și atât. Va avea oportunitatea să se integreze social, să învețe lucruri noi și să-și dezvolte personalitatea.

Dacă mai adăugăm faptul că ARCCA Vitan Village este păzit și supravegheat video 24 din 24 de ore, se află aproape de centru orașului,  între 3 stații de metrou și exact lângă el are linii directe de autobuz cu Gara de Nord și toate punctele importante ale Bucureștiului descrierea rezumativă ar fi aproape completă.

Chiar dacă pare mai degrabă o poveste frumoasă, realitatea a ceea ce se întâmplă în campusul studențesc ARCCA Vitan Village este una pe care o poți înțelege doar dacă o vezi cu ochii tăi. Pe noi ne-a convins și în zilele următoare echipa Brandvertising vă va prezenta detalii ale acestui campus de care orice student din București ar trebui să aibă dreptul să se bucure. Chiar dacă vom lucra sau nu pe viitor cu ARCCA Vitan Village, toate lucrurile văzute acolo ne-au convins să vă spunem și vouă despre oportunitățile pe care le oferă acest superb campus studențesc.

Cum îi poți găsi rapid pe cei de la ARCCA:

site:  www.arcca.ro  

telefon: 0740 827 222, 0742 827 222 sau 0745 827 222

Leave a Comment